Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Prachatickou pumpu Pap Oil přepadl muž s pistolí

PRACHATICE – 15/12 2020 - 10:26 – Prachatická čerpací stanice u silnice na Žernovice byla ve středu přepadena maskovaným mužem s pistolí. Odnesl si několik tisíc korun.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto a video poskytla POLICIE ČR  

  

Prachatičtí kriminalisté dnes zveřejnili informaci, že vyšetřují přepadení prachatické čerpací stanice Pap Oil, ke kterému došlo minulou středu před dvacátou hodinou. Na pumpu přišel pešky muž s pistolí. „Podezřelý donutil obsluhu čerpací stanice se střelnou zbraní v ruce k vydání finanční hotovosti, kterou mu ze strachu o svůj život a zdraví vydala. Poškozené organizaci tak vznikla škoda v řádech několika tisíců korun,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.



Policie žádá případné svědky nebo ty, kteří muže poznali, aby se jí ozvali na linku 158.

VIDEO 1           VIDEO 2

Popis pachatele: Jednalo se o muže, hovořícího česky, středního věku, výšky cca 165 cm, na sobě měl kalhoty, boty i rukavice v khaki barvě, nepromokavou šusťákovou bundu tmavé barvy s kapucí, tzv. klokanka, v horní třetině na zip oranžové barvy. Kapuci měl přehozenou přes hlavu. Na obličeji měl nasazenou gumovou nebo plastovou masku tělové barvy s otvory pro oči a přes tu měl ještě nandanou zdravotní jednorázovou roušku světle modré barvy. V ruce držel papírovou dárkovou tašku o rozměru 20 x 25 cm, béžové barvy.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena