Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Zdena Hrůzová došla do finále Babičky roku a přijal ji starosta

PRACHATICE – 3/12 2020 - 10:41 – Zřejmě nejaktivnější prachatická seniorka Zdena Hrůzová se dostala do finále soutěže o titul Babička roku 2020 a přijal ji díky tomu i starosta.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto poskytlo Město Prachatice  

  

Zdena Hrůzová se více či měně pohybuje v Prachaticích kolem většiny seniorských aktivit. Je předsedkyní organizace Senioři ČR - MO Prachatice a do soutěže o titul Babička roku byla nominovaná Krajskou radou seniorů Jihočeského kraje. A dostala se až do finále, k čemuž ji na radnici pogratuloval i starosta Martin Malý.



„Celorepubliková soutěž Babička roku 2020 proběhla za mimořádných podmínek. Jednotlivé finalistky natáčely v místě bydliště své medailonky. Zdenka Hrůzová reprezentovala jak město, Jihočeský kraj, tak také svůj klub Senior country taneční klub Prachatice. Vystoupila se svým manželem s country tancem. Ukázala, že senioři jsou v Prachaticích aktivní a činní,“ řekla Hana Rabenhauptová z kanceláře starosty.

Záznam finále bude vysílat 12. prosince od 17:30 hodin kanál ČT3 a rozhovor se Zdenou Hrůzovou přinese rovněž prachatická kabelová televize.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena