Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Po čelní srážce dvou dodávek skončil jeden z řidičů v bezvědomí

ŘASNICE – 29/11 2020 - 9:42 – Na hlavním tahu do Německa se stala včera večer u Řasnice vážná dopravní nehoda. Čelně se tu srazily dvě dodávky.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto poskytla POLICIE ČR   

  

Nehoda se stala kolem čtvrt na sedm večer a na místo vyjížděla záchranná služba, hasiči i dopravní policisté. „Po příjezdu zjistili, že se v 18:15 hodin jel řidič užitkového vozidla tovární značky Opel Combo ve směru k hraničnímu přechodu, kdy pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu komunikace a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím užitkovým vozidlem tovární značky Mercedes Sprinter,“ popsal nehodu policejní mluvčí Milan Bajcura. V době nehody se na řadě míst Prachaticka objevily namrzající mlhy.



„Ve vozidlech se zranili oba řidiči, kdy muž v Opelu upadl do bezvědomí. Díky rychlému zásahu a poskytnuté první pomoci kolem projíždějící svědkyně – pracovnice ve zdravotnictví, která jej přivedla zpět do bdělosti - ho zdravotníci poté stabilizovali a převezli do nemocnice,“ dodal mluvčí.

Hlavní tah I/4 byl kvůli nehodě a jejímu vyšetřování uzavřen a policie odkláněla řidiče na jiné trasy. Pravděpodobný viník nehody, který vjel do protisměru, byl zřejmě pod vlivem návykové látky, což by měl potvrdit nebo vyvrátit test odebraného vzorku.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena