Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Vouchery CAJK SERVISU jako skvělý dárek nejen na nové nářadí

PRACHATICKO – placená inzerce – V prosinci s platností až do Hromnic, lze u nás v CAJK SERVISU koupit dárkový voucher na opravy elektronářadí nebo na nákup nového.

      

   PROFORTEL

  

Vouchery jsou u tak specializované služby, jakou je prodej a servis elektronářadí skvělou formou, jak pořídit vánoční dárek. Pokud se v oboru nevyznáte tak, jako my a ten, koho chcete obdarovat, stačí prostě prostřednictvím našich voucherů nechat na něm, co si u nás pořídí.

Nabídku máme zajímavou a širokou - poradíme s výběrem nářadí i opravou staršího a vymyslíme nejvhodnější řešení pro potřeby obdarovaného. Udělejte někomu radost! Individuální přístup a osobní jednání a společné chvíle při výběru dárku, jsou poctivější a přirozenější, než neosobní nákup přes e-shop.

Naše firma PROFORTEL nedávno otevřela CAJK SERVIS, který najdete v průmyslové zóně ve Vlachově Březí v moderním zázemí denně od sedmi do sedmnácti hodin, a nabízí opravy elektronářadí. „Některé kvalitní stroje si zaslouží opravit a vrátit do života a budou pak sloužit další roky. Zda se tato oprava vyplatí, umíme vyhodnotit a po konzultaci s klientem opravu realizujeme. Najdete u nás i některé veterány, které jsme restaurovali, aby bylo zřejmé, že i naši otcové a dědové, uměly super cajk!“ řekl jednatel Roman Frček.

A k tomu CAJK SERVIS prodává i výrobky firmy AEG. „Děláme službu zákazníkovi po celou dobu funkčnosti výrobku a náš klient musí mít i v pozáruční době pocit, že nekoupil šrot. Naše strategie je tedy jasná. Dokážeme se o vás v rámci prodeje a servisu elektronářadí postarat a s AEG produkty, které mají tradici od roku 1898, to myslíme vážně,“ dodal Roman Frček.

Těšíme se na vás a zároveň přikládáme velmi zajímavou nabídku akčních setů nářadí.

Váš CAJK-SERVIS z Vlacháče :o))

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena