Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Cizinec opilý jak zákon káže, trefil na sídlišti Superbem dvě auta

VOLARY – 24/11 2020 - 10:04 – Až tři roky ve vězení hrozí cizinci, který naboural na sídlišti ve Volarech dvě osobní auta. Řídil totiž silně opilý a v dechu měl tři promile.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto poskytla POLICIE ČR  

  

Dopravní policisté z Prachatic vyšetřují nehodu cizince na sídlišti ve Volarech. Ten sedl za volant své Škody Superb v neděli před sedmou hodinou ráno na mol opilý. „S vozidlem následně nezvládl řízení na místní komunikaci na Sídlišti Míru a narazil s ním do zaparkovaného osobního vozidla Škoda Karoq a také do zaparkovaného vozidla Ford Fiesta. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob,“ řekla prachatická policejní mluvčí.

Cizinec měl štěstí nejen v tom, že nikoho nezranil, ale ani hmotná škoda není příliš vysoká. Na Superbu a Fiestě je jen zhruba tisíc korun a na Karoqu ji majitel odhadl na zhruba devatenáct tisíc korun. Cizinci však hrozí vězení, protože při dechové zkoušce mu policisté naměřili bezmála tři promile alkoholu v dechu. A ohrožení pod vlivem návykové látky je v Čechách trestný čin, za který hrozí až tři roky vězení.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena