Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Ujel od nehody na křižovatce v Němčicích. Policisté ho dopadli

PRACHATICKO – 21/10 2020 - 12:00 – Prachatickým dopravním policistům se podařilo dopadnout mladého muže, který ujel od nehody. A zjistili, že při ní měl zákaz řídit.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Vyšetřování nehod, od kterých viník ujel, je velmi obtížné a takových nehod se na Prachaticku a Vimpersku stává každý měsíc řada. Dopravním policistům se ale daří některé z nich objasnit, což ukázal i případ osmadvacetiletého muže, kterého dopadli a aktuálně informovali i o jeho obvinění.

„Podezřelý usedl ve druhé polovině srpna za volant vozidla Ford Transit, se kterým jel po vedlejší komunikaci III. třídy v katastru obce Němčice, kde následně nedal přednost v jízdě na křižovatce vozidlu jedoucímu po hlavní silnici II. třídy číslo 145, čímž došlo ke střetu. Podezřelý na místě nezastavil a od dopravní nehody ujel,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Poté, co mladého muže dopravní policisté dohledali, zjistili, že v době nehody nesměl řídit. Zakázáno to má do letošního listopadu. Případ přitom policisté řeší formou zkráceného přípravného řízení a obviněný tak může čekat od soudu v nejbližších týdnech trestní příkaz s určením výše trestu.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena