Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  S tričkem přes hlavu vybíral na kartu, kterou našel. Znáte ho?

PRACHATICKO – 8/10 2020 - 9:00 – Prachatičtí policisté žádají o pomoc veřejnost. Pátrají po muži, který našel kreditní kartu a vybíral na ni peníze s trikem přes hlavu.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto poskytla POLICIE ČR  

  

Případ se odehrál už v srpnu, ale výzvu ke spolupráci zveřejnila policie až nyní. V pátek 21. srpna kolem čtrnácté hodiny zapomněl majitel peněženku s osobními doklady a platební kartou na střeše svého vozidla u obchodního domu v ulici Krumlovská v Prachaticích. Rozjel se, a když se na místo vrátil, peněženku už nenašel.

„Ještě ten den provedl neznámý pachatel dva neoprávněné výběry u dvou různých bankomatů v Prachaticích, čímž poškozenému způsobil škodu za nejméně 10 000 korun,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová. „Pokud by někdo poznal muže z fotografie, oznamte neprodleně tuto skutečnost prachatickým policistům na telefonní číslo 974 236 700 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme,“ dodala.

Popis pachatele: muž mladšího věku, štíhlé postavy, na sobě má kráťasy tmavé barvy, na kterých je v přední části světlý nápis, pravděpodobně Grand Mark, který je přes celou šíři kalhot, přes hlavu má hozené triko tmavší barvy, také se světlým nápisem. Na levé části hrudníku má tetování zobrazující mužský obličej.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena