Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  V Neumannce najdete nově designový nábytek do dětských pokojů

PRACHATICE – 26/9 2020 - 23:33 – Prachatická galerie Neumannka otevřela v pátek novou designovou výstavu. Tentokrát představuje nábytek a doplňky do dětských pokojů.

      

   Text a foto: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Neumannka za šest let představila už šestatřicet různých designových značek. Tentokrát si přitom vybrala v oblasti designu poměrně netradiční artikl, jakým je nábytek a doplňky do dětských pokojů. Ten v Neumannce od pátku představuje pelhřimovská firma Chic By Pig manželů Kupcových. „Na akcích týkajících se designu nebývá dětský nábytek zastoupen často,“ řekl provozovatel Neumannky architekt Jakub Nepustil.

Majitelé firmy se vernisáže nemohli účastnit, ale mají na ní průvodní slovo. Proč svou firmu pojmenovali právě Chic By Pig? „Protože jsme chtěli ukázat veřejnosti, že naše designové produkty jsou jedinečné, odlišné, elegantní nebo jinými slovy chic. A proč jsme si vybrali prasátko? Protože milujeme legraci, rýmy, rádi se lišíme a věříme, že prasátko už po staletí přináší lidem štěstí. A co je v životě víc než šťastné děti a jejich rodiče,“ uvedli.

Firma se ve své výrobě zaměřuje na přírodní a certifikované materiály a minimalismus. A může se pochlubit řadou ocenění. Mimo jiné i nedávno dostala cenu Big See Wood Award Winner za svou postýlku Spinky od mezinárodní organizace Zavod Big. - Výstavu Chic By Pig je možné v Neumannce navštívit do 25. listopadu.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena