Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Senátor Karel Kratochvíle: Do voleb jdu se zcela jasnými plány!

SENÁTNÍ VOLBY – placená inzerce – Zemědělství je pro senátní obvod číslo 12 jedním z klíčových odvětví. A proto se na něj chci zaměřit, říká úřadující senátor Karel Kratochvíle.

      

   Zadavatel/Zpracovatel: Česká strana sociálně demokratická  

  

Karel Kratochvíle je úřadující senátor volebního obvodu číslo 12 se sídlem ve Strakonicích a ředitel píseckého Zemského hřebčince. Právě dokončuje své první volební období v Senátu a po důkladném zvážení se rozhodl pro obhajobu mandátu senátora.

„Celý profesní život působím v zemědělství. A díky tomu jsem se také rozhodl jít do voleb znovu. Jak se totiž ukázalo, v Senátu je zákonodárců, kteří se v této problematice orientují, jen hrstka. A vzhledem k tomu, že v našem regionu představuje zemědělství jedno z klíčových odvětví, považuji za důležité ve své práci pokračovat,“ uvádí Kratochvíle.



Při opětovném zvolení bude mít každopádně na čem stavět. V Senátu doposavad aktivně působil ve Výboru pro hospodářství, zemědělství a dopravu a předsedal Podvýboru pro zemědělství. Soustředil se na legislativu s dopadem na ekonomiku, hospodářství a především zemědělství. Zájmy českých zemědělců hájil také v Bruselu při vyjednávání Společné zemědělské politiky EU.

Mnoho času trávil přímo v senátním obvodě, kde zavítal na stovky akcí a setkal se s bezpočtem lidí. „Navštěvoval jsem hasičské soutěže, sportovní turnaje, slavnosti obcí i měst, setkání rodáků a jiné události. Pokaždé šlo o skvělé příležitosti popovídat si a dozvědět se, jaké jsou kde radosti a starosti. A když to bylo jen trochu možné, snažil jsem se podat pomocnou ruku. A tak to v případě mého znovuzvolení také zůstane,“ zavazuje se zavedený senátor.



A s jakými plány usiluje o získání dalšího mandátu? „Zaměřím se hlavně na podporu produkce zdravých českých potravin, ochranu vodních zdrojů, a coby zastánce zachování zelené Šumavy také na systematický boj proti kůrovci. Jako senátor podpořím vše, co přispěje k dalšímu rozvoji jižních Čech, zejména Písecka, Strakonicka a Vimperska. Nepřestanu usilovat o dořešení dopravní obslužnosti našeho regionu v čele s dobudováním dálnice D4. Zůstanu v úzkém osobním kontaktu s celým volebním obvodem,“ popisuje své záměry kandidát do Senátu Karel Kratochvíle.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena