Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Odstranil betonové zátarasy a vjel na přejezd. Škoda je 250 000

LENORA – 1/9 2020 - 13:17 – Prachatičtí dopravní policisté hledají řidiče, kterého nezastavil zákaz vjezdu ani betonové zátarasy a vjel na opravovaný přejezd, který poškodil.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Ve výzvách prachatických dopravních policistů se obvykle objevují žádosti o spolupráci při pátrání po řidičích, kteří do něčeho narazili a ujeli. Tentokrát ale hledají řidiče, který se obrazně řečeno opravdu předvedl. A to v úterý 18. srpna ve čtvrt na šest odpoledne na hlavním tahu I/39 u Lenory.

„Dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla nerespektoval dopravní značení „Zákaz vjezdu“ s dodatkovou tabulkou a dále odstranil betonové zátarasy, které byly uprostřed komunikace. Následně přejel přes železniční přejezd, kde opravy nebyly dostatečně zaschlé a tím došlo k poškození železničního přejezdu,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Odhad škody se vyšplhal na čtvrt milionu korun. Dopravní policisté žádají případné svědky nehody, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena