Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Svěřenec sociálního zařízení bloudil lesy na Javorníku den a noc

JAVORNÍK – 31/8 2020 - 15:31 – Na pomezí Vacovska a Kašperskohorska se o víkendu uskutečnila celý den trvající pátrací akce po svěřenci sociálního zařízení na Javorníku.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Vimperští policisté dostali v sobotu 29. srpna po osmnácté hodině oznámení o pohřešovaném 46letém svěřenci sociálního zařízení na Javorníku. Po čtrnácté hodině odešel na vycházku a nevrátil se. „Do pátrání po pohřešovaném se společně s vimperskými policisty zapojili také vimperští strážníci a kompletní výjezd prachatických kriminalistů. Muž byl bez peněz, dokladů i mobilního telefonu, což pátrání značně ztěžovalo,“ uvedla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Pátrání trvalo celou noc a až do odpoledních hodin, když se pak podařilo muže najít vimperským policistům na hranici Jihočeského a Plzeňského kraje u Nového rybníka zhruba čtyři kilometry od Javorníka. Muž byl v pořádku a vzhledem k tomu, že mezi Javorníkem a Novým rybníkem nejsou klasické silnice, bloudil zřejmě celou noc a den místními lesy. „Všem, kteří se na pátrání podíleli, patří veliké poděkování,“ dodala Martina Joklová.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena