Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Těžce opilá žena obrátila auto na bok a zdemolovala ho

VOLARY – 4/8 2020 - 14:15 – Za Volarami ve směru na Prachatice se včera odpoledne stala vážná dopravní nehoda. Na svědomí ji má velmi silně opilá žena.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto poskytla POLICIE ČR

  

K nehodě došlo v pondělí 3. srpna kolem 13:45 v jedné ze zatáček pod volarskou zahrádkářskou kolonií. Vyjížděli sem záchranáři, hasiči i dopravní policisté. Řidička (1971) tu jela příliš rychle a v pravotočivé zatáčce vyjela do protisměru a pak do vodoteče, aby nakonec auto převrátila na bok a v podstatě ho zdemolovala.

„Vzhledem k tomu, že při jednání s uvedenou ženou byl z jejího dechu cítit závan alkoholu, přistoupili policisté k provedení testu alkoholtesterem Dräger. Výsledek měření vykázal více jak 3,4 promile. I po pár minutách opakovaným testem se měření nikterak nelišilo od prvního měření,“ řekl jihočeský policejní mluvčí Milan Bajcura.

Policisté ženě zakázali další jízdu - řidičský průkaz u sebe neměla. Následně skončila v nemocnici kvůli odběru krve na testy a nakonec byla i obviněna z ohrožení pod vlivem návykové látky. Policisté museli na místě řídit dopravu kyvadlově. Odhad škody se vyšplhal na sto dvacet tisíc korun. 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena