Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Braasi Industry vystavuje v Neumannce své specifické batohy

PRACHATICE - 1/8 2020 - 15:00 - V Neumannce zahájili další prezentaci úspěšného českého designu. Od včerejška zde vystavuje svou práci rodinná firma Braasi Industry.

      

   Text a foto: LUKÁŠ KARBULKA  

  

Horké páteční odpoledne v galerii Neumannka zahájilo další ukázku módního designu. Od včerejška zde vystavuje své produkty rodinná firma Braasi Industry, která vystřídala zajímavou výstavu šperků Katii Kolinger.

Spolu s melodickými tóny piána příchozí vítal Jakub Nepustil, který je jedním ze zakladatelů Neumannky. „Jsem moc rád, že jste sem za námi přišli, i když je počasí na koupání a jsou prázdniny. Kdo bude chtít, je zde pro vás přichystáno i malé občerstvení,“ vítal vřele Jakub Nepustil a předal slovo dvěma zakladatelům firmy Braasi Industry.

Šimon Brabec a Eliška Slámová se poznali na studiích v Liberci a už tam začali promýšlet své první návrhy. „O pár let později jsme spolu založili architektonický ateliér. První batohy jsme navrhovali ve volném čase pro sebe a pár známých. Okruh zájemců se rychle rozšiřoval a tak se postupně zvětšovala výroba,“ řekl na úvod Šimon Brabec, který pochází z Křemže na Českokrumlovsku. Firma založená v roce 2010 spojuje podle zakladatelů fanoušky cyklistiky, cestování, přírody i kultury.

Firma má nyní hlavní sídlo v Holešovicích a zaměřuje se hlavně na výrobu jednoduchých batohů inspirovaných například horolezeckým vybavením z osmdesátých let. „Doufáme, že se vám bude naše výstava a práce líbit,“ řekla na závěr Eliška Slámová. Výstavu batohů a nejen jich můžete navštívit v pondělí až pátek vždy od dvanácti do šestnácti hodin. Potrvá do 23. září.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena