Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Kvůli nedodržení vzdálenosti se srazila tři auta. Tři zranění

CHLUMANY – 31/7 2020 - 12:09 – Na křižovatce mezi Husincem a Březím se včera stala u Chluman nehoda tří aut. Může za ní nedodržení bezpečné vzdálenosti.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto poskytla POLICIE ČR 

  

„Dopravní policisté vyjížděli včera 30. července před patnáctou hodinou k dopravní nehodě tří osobních vozidel, ke které došlo na silnici II. třídy číslo 144 v katastru obce Chlumany ve směru jízdy Vlachovo Březí – Husinec,“ informovala dnes prachatická policejní mluvčí Martina Joklová novináře.

Podle dosavadních výsledků vyšetřování je ze zavinění nehody podezřelý řidič vozidla Opel Astra. Ten podle dopravních policistů nedodržel bezpečnou vzdálenost od Peugeotu 406, který jel před ním, a narazil do něj. „Vozidlo Peugeot bylo dále odraženo na osobní vozidlo Škoda Octavia Combi, které jelo před ním. Alkohol u všech třech vyloučila orientační dechová zkouška. Hmotná škoda na vozidlech je předběžně vyčíslena na 130 000 korun,“ doplnila informace Martina Joklová.

Při nehodě utrpěli zranění dva řidiči a jedna řidička. Na upřesnění informací o vážnosti zranění od lékařů policisté zatím čekají.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena