Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Opětovná výzva: Umrzl v únoru na zastávce. Poznáte ho?

PRACHATICKO - 31/7 2020 - 8:31 - Prachatičtí kriminalisté opětovně žádají veřejnost o pomoc s identifikací muže, který byl začátkem února na zastávce v Zátoni nalezen mrtvý.

      

   Text: LUKÁŠ KARBULKA, foto: POLICIE ČR 

  

Nalezený mrtvý muž 8. února 2020 v bývalé budově vlakové zastávky Zátoň stále není identifikován. Proto opět prachatičtí kriminalisté prosí veřejnost o pomoc s identifikací a posílají mužův popis a fotky oblečení s obličejem mrtvého. „Šetřením se nepodařilo zjistit cizí zavinění. Pravděpodobná příčina úmrtí bylo podchlazení a předávkování léky,“ uvedla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová. Upozorňujeme, že fotky mohou být pro někoho drastické. „Veškeré poznatky k neznámé osobě, prosím, sdělte prachatickým kriminalistům na tísňovou linku 158,“ dodala Martina Joklová.

Popis: muž, běloch, ve věku 35 - 45 let, štíhlé postavy, výška 181 cm, velikost nohy je 24,5 cm - malá velikost k výšce, hmotnost 67 kg, modré oči, hnědé vlasy střižené na ježka, oholen na tváři a hrudníku, krátké vousy, na těle není tetování či jizvy. Zuby na dolní čelisti zcela chybí, na horní čelisti jsou zachovány pouze zuby vpravo 2 a 5, vlevo 3 a 4, zbytek je umělá zubní náhrada.

Zvláštní znamení: nemá

Popis oblečení:
- zimní bunda zn. THE NORTH FACE, velikost "M", khaki barvy, na ramenou modré čtverce,
- mikina modré barvy se dvěma nápisy RAW přes celou přední část, velikost "M"
- tričko šedé barvy s dlouhým rukávem, zn. Zara, velikost "L", Made in Portugal
- černé riflové kalhoty zn. RAW, velikost "M", na každém stehnu zip ve tvaru oblouku, na nohavicích úplety a v pase úplet s gumou a kalounem,
- spodní prádlo - boxerky, maskáčového provedení, zeleno-hnědo-černé barvy, zn. G-STARS-RAW,
- ponožky černo-hnědé barvy
- šedo-modro-černé tenisky značky Adidas vel. 38

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena