Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
 

Letní sbírka z Prachatic dělala radost ve vimperské nemocnici

PRACHATICE a VIMPERK- 15. listopadu 2019 – 14:58 – Klubíčka vlny nebo tužky a pastelky. To vše udělalo velkou radost ve vimperské nemocnici, když to sem doputovalo z Prachatic.

      

   Text: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ, foto poskytla Hana Rabenhauptová 

  

   V Prachaticích se v létě konala dobrovolnická sbírka a její výtěžek před několika dny doputoval do vimperské nemocnice, která poskytuje hlavně sociální služby. Přivezly ho sem komunitní pracovnice prachatické radnice Hana Rabenhauptová, sociální pracovnice Ivana Voráčková, sestry Šímovy a dobrovolnice Ada Lena z prachatického KreBulu.



   „Přivezly jsme pytle vln, tašky se zbytky vln, krabice se sbírkou pastelek, propisek, ale byl také připraven komponovaný program. V tom zazněla řada hezkých českých písní, zahráli jsme si pexeso, navštívili výstavu na chodbě s aktivitami prachatických seniorů, zahráli jsme si společenskou hru síťování právě z přinesených vln, které tedy mohou sloužit nejenom k pletení, ale také sbližování lidí,“ řekla Hana Rabenhauptová. „Hezké odpoledne, děkujeme,“ dodala aktivizační pracovnice Alena Bernardová z vimperské nemocnice.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena