Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Pod vlivem pervitinu zůstal na místě činu do příjezdu policie

PRACHATICE – 4/6 2020 - 10:42 – Hlídce prachatických policistů se v pondělí 1. června podařilo zadržet pachatele přímo na místě vloupání do jedné prachatické firmy.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Prachatičtí policisté dostali v pondělí před sedmnáctou hodinou oznámení o vloupání do jedné firmy v Prachaticích. Na místo vyjela hlídka. „Prohlídkou objektu policisté zjistili, že je pachatel stále na místě činu. Během několika málo okamžiků se jim ho za použití donucovacích prostředků podařilo zadržet. Podezřelý skončil v policejní cele,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

Zásah policistů komplikovalo i to, že zadržený muž byl pod vlivem pervitinu, který dokáže člověka značně vybudit. Povinný test pachatele na covid 19 pak byl negativní. „Případ si převzali prachatičtí kriminalisté, kteří zahájili usnesením trestní stíhání 29letého muže z Prachaticka jako obviněného z přečinu krádeže. Předmětem zahájení trestního stíhání je mimo jednání, při kterém byl jmenovaný zadržen, a také dalších šest majetkových skutků spáchaných na území města Prachatic,“ dodala mluvčí s tím, že obviněný mladý muž je stíhán na svobodě. 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena