Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Foto na provázku ve Strunkovicích nad Blanicí má stále šanci

STRUNKOVICE NAD BLANICÍ - 15. května 2020 - 9:53 - Velkou šanci má XX. výstava Foto na provázku . O tom, zda opravdu ve dnech 30. a 31. května bude, rozhodnou sami fotografové.

      

   Text: ZDENĚK PŘIBYL 

  

   "Abychom v dnešní koronavirové době v rámci neustále se měnících pravidel a nařízení dali průchod i věcem příjemnějším, oznamujeme všem přátelům fotografie, že letošní jubilejní výstava Foto na provázku bude. Je však třeba, abyste jako fotografové k tomu sami přispěli," uvedl spoluorganizátor tradiční dvoudenní výstavy ve Strunkovicích nad Blanicí, fotograf, filmař, cestovatel a v neposlední řadě strunkovický starosta Karel Matějka.
Foto na provázku je zavedená a oblíbená výstava snímků amatérských fotografů doplněná o fotografickou soutěž. Nejlepší fotografie vybírá ve dvou kategoriích odborná porota a laická veřejnost. A co tedy mají fotografové udělat?

   Především přihlašovat se na výstavu dál v co největším počtu (podrobnosti najdete zde). Zatím je podle Karla Matějky přihlášeno deset autorů, potřeba je aspoň třikrát tolik, aby bylo ve velkém sále Kulturního domu městyse Strunkovice nad Blanicí co vystavovat. Účastnický poplatek se letos nebude platit předem, ale stačí na místě. Také portrétní fotka a text o autorovi do katalogu se vyřeší po výstavě. Všechny dotazy zodpoví organizátoři Karel Matějka, Saša Kubáček nebo Bohumír Džubej na telefonním čísle 736 642 811.

   Kromě výstavy a vernisáže v sobotu 30. května s hudebním vystoupením Petry Ernyeiová s doprovodem se uskuteční podvečerní koncert Ondřeje Fencla s kapelou HROMOSVOD a večerní koncert LILI MARLENE. Nedělní dopoledne 31. května bude patřit cestovatelským projekcím Karla Matějky Nehas co tě NEPÁLí a Davida Hainalla Barma – usměvavá, tajemná a zlatá.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena