Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Žena si lstí opatřila kopii klíčů a kradla v apartmánu

VIMPERSKO - 20. dubna 2020 - 10:16 – Vimperští policisté sdělili v minulých dnech obvinění ženě, která si opatřila podvodem klíče a využila jich ke krádeži peněz.

      

   Text: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ

  

   Policisté z vimperského obvodního oddělení dovedli v těchto dnech k obvinění případ, ve kterém je podezřelou z krádeže a porušení domovní svobody dvaačtyřicetiletá žena z našeho regionu. Krádeže se měla dopustit letos v zimě na Stašsku.

   „Podezřelá vnikla za pomoci shodných klíčů, které si opatřila lstí, koncem února do jednoho z bytů v apartmánovém domě na Vimpersku. Odtud následně odcizila volně položené bankovky ze stolu v kuchyni a kovové mince uložené v igelitovém sáčku pod psacím stolkem u vstupních dveří. Tím poškozenému způsobila škodu za bezmála 5 000 korun,“ řekla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

   Jakou lest žena použila, aby se ke klíčům dostala, policie blíže nespecifikovala. Policista, který má případ na starosti, ho řeší formou zkráceného přípravného řízení a žena tak může čekat v nejbližších týdnech od soudu trestní příkaz, proti kterému se bude moct případně bránit při hlavním líčení, pokud příkaz napadne odvoláním. 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena