Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Fotografové od Vlachova Březí otevřou svou výstavu později

VLACHOVO BŘEZÍ - 6. dubna 2020 - 8:58 - Velikonoční pondělí přineslo do starého pivovaru už potřikrát výstav Fotografové od Vlachova Březí. Letošní čtvrtá se zatím odkládá.

      

   Text: ZDENĚK PŘIBYL

  

   "Vážení přátelé fotografie, vzhledem k současné situaci se omlouváme, že musíme termín zahájení výstavy Fotografů od Vlachova Březí posunout. Nový termín vám sdělíme, jakmile to bude možné. S přáním pevného zdraví - Organizační tým výstavy Fotografové od Vlachova Březí."

   Takovou e-mailovou zprávu z adresy Pavla Kluibra, který je spolu s Městem Vlachovým Březím a Městskou knihovnou spoluorganizátorem výstavy, dostali všichni, které tato výstava zajímá. A že jich není málo. Dodejme ovšem, že zprávu vzhledem k poměrům, očekávanou.

   Jak jsme se od Pavla Kluibra dozvěděli, na výstavu letos přihlásilo své snímky dvacet fotografů. Je to dosavadní rekord účasti autorů, bývalých i dnešních spoluobčanů Vlachova Březí, nadšených fotoamatérů i přátel fotografie. Témata 4. ročníku jsou hned dvě - Krásy přírody a Makro. A jestli budeme dost trpěliví a na výstavu v unikátním prostoru pod dřevěným krovem starého pivovaru ve Vlachově Březí si tentokrát počkáme? Počkáme si určitě! Bude to opět stát zato.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena