Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Velikonoční výzdoba prachatického náměstí byla předělána

PRACHATICE - 4. dubna 2020 - 12:33 – Velkonoční výzdoba prachatického Velkého náměstí doznala změn. Její původní verze vyvolala na facebooku tvrdou kritiku.

      

   Text a foto: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ a LUKÁŠ KARBULKA

  

   Velikonoční výzdobu Prachatic na Velkém náměstí tvoří letos bříza, kterou věnovaly městské lesy a instalovaly ji městské technické služby a zdobily ji pracovnice odboru kultury, ale také symbolické hnízdo s vajíčky. Jeho původní podoba vyvolala na facebooku v diskusích pod naší zprávou velkou kritiku. Hlavně šlo podle uživatelů jednotlivých profilů, které se k výzdobě vyjádřily, o nevkus.

   Krátce na to, se výzdoba dočkala úprav, ale podle vedoucí odboru kultury Jiřiny Dolejškové to nebylo kvůli kritice veřejnosti. „Abych to vysvětlila. Zadání bylo úplně jiné a výsledek také. Mně osobě se vůbec nelíbilo a tak jsem se domluvila na opravě. Naštěstí jsem kritiku na facebooku nečetla, to by mi přišlo moc líto, právě, vzhledem k tomu, co jsem zadala,“ uvedla pro PRACHATICKOnews.cz.

   Nyní už by měla být výzdoba kompletní a hotová. Její původní podobu jsme představili ve zprávě: Prachatice nezapomněly na velikonoční výzdobu ani letos

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena