Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
Ilustrační foto. (www.mzcr.cz)   Národní park zavírá svá střediska, akce ruší i další instituce

PRACHATICKO - 10. března 2020 - 11:48 – Správa šumavského národního parku jako první instituce v našem regionu reagovala na vládní zákaz akcí a uzavření škol.

      

   Text: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ

  

   Park v rámci opatření, která mají bránit šíření viru COVID-19, uzavře od středy 11. března všechna svá informační střediska a návštěvnická centra a ruší všechny programy pro veřejnost, a to do odvolání. „Přístupné zůstanou pouze výběhy s vlky na Návštěvnickém centru Srní a výběhy s rysy a jeleny na Návštěvnickém centru Kvilda. V obou návštěvnických centrech budou v provozu parkoviště a toalety, kde zvyšujeme frekvenci úklidu včetně desinfekce,“ vysvětlil pro media mluvčí správy parku Jan Dvořák.

   Kulturní a informační služby Prachatic před chvílí informovaly, že ruší divadelní přehlídky Štít a Štítek. „Zakoupené vstupenky je možné vracet na Infocentru v pracovních dnech v čase 8.00 - 17.00 hodin. Vzhledem k tomu, že nemáme informaci o tom, do kdy toto nařízení bude platné, necháváme všechny ostatní akce prozatím v prodeji. Kino Národka vzhledem ke své kapacitě zůstává také v provozu,“ uvedla ředitelka KIS Prachatice Věra Houšková.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena