Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM:  Ve volarském bazénu slouží lidem nový bufet

VOLARY - 4. března 2020 - 10:38 - Splněné přání mnoha návštěvníků volarského plaveckého bazénu i jeho ředitelky Mileny Papouškové Sipplové představuje nově otevřený bufet.

      

   Text a foto: ZDENĚK PŘIBYL 

  

   "Podařilo se to po dobrých dvanácti třinácti letech a máme z toho všichni velkou radost. Nový bufet je v provozu od začátku března," řekla nám ředitelka plaveckého bazénu ve Volarech Milena Papoušková Sipplová.

   Bufet má v pronájmu zkušený pracovník z branže Pavel Vaculka. Ten se už ve volarském bazénu osvědčil se svými stánky při plaveckých závodech. Pánové a samozřejmě i dámy si tady po příjemné sauně mohou dopřát dobře vychlazené nápoje ve skle i v plechu, ale i řadu pochutin na "malý hlad", jako třeba párek v rohlíku či obloženou housku. "Nabídku chci dále rozšiřovat podle přání návštěvníků a aktuálních možností. Právě teď promýšlím také různé druhy zmrzliny," dodal vedoucí bufetu Pavel Vaculka.

   Bufet s širokým výdejním oknem, zdobeným v dolní části dvojitou vlnou, žraločí ploutví a symbolem vodních záchranářů, doplňuje ještě malé výdejní okénko přímo do prostoru bazénu. Velmi praktické a od počátku oceňované jsou dobré možnosti posezení u stolků s židlemi...

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena