Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Na Prachaticku se množí případy poškozených osobních aut

PRACHATICE - 16. ledna 2020 – 22:01 - Neznámý vandal poškodil v Prachaticích další tři osobní auta. Policisté, kteří pátrají po pachateli, hledají případné svědky.

      

   Text: LUKÁŠ KARBULKA

  

   Během víkendu zatím neznámý vandal poškodil tři osobní auta, která parkovala v České ulici v Prachaticích. "Vandal poškodil vrypy do kapoty vozidlo Citroen C4, Škoda Octavia a Seat Altea, čímž jejich majitelům způsobil škodu za nejméně 9 000 korun," informovala policejní mluvčí Martina Joklová. Prachatičtí policisté žádají při vyšetřování o pomoc možné svědky. "Případné informace prosím sdělte na Obvodní oddělení Prachatice, Pivovarská 4, telefon 974 236 700 nebo na tísňovou linku 158. Děkujeme," řekla Martina Joklová.

   Případ poničených osobních aut není v poslední době na Prachaticku jediný. Před čtrnácti dny jsme vás informovali o případu, kdy byla poničena dvě osobní auta – jedno ve Volarech, pod kterým pachatel zřejmě zapálil zábavní pyrotechniku a druhé v Újezdci.

   Z pondělí na úterý 17. prosince pak neznámý vandal udělal v Prachaticích třem autům rýhy do laku, a to v ulicích Vilémova, Družstevní a na parkovišti u supermarketu v Krumlovské ulici. Zde byla výsledná škoda majiteli odhadnuta dokonce na 70 000 korun.
 

 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena