Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Štěpánský běh čekají čtyřicáté narozeniny. Můžete se hlásit

PRACHATICE – 22. prosince 2019 – 10:12 – Štěpánský běh se dočká 26. prosince velkého jubilea. Poběží se už po čtyřicáté. Nově má web, který se ohlíží za předchozími ročníky.

      

   Text: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ

  

   Ze Štěpánského běhu se už dávno stala sportovně společenská akce, bez které si nelze Vánoce v Prachaticích představit. Hlavní závod se už devět let běhá v rámci Jihočeského běžeckého poháru a oproti prvním ročníkům se hodně modernizoval. Časy se měří čipy a účast běžců je stabilně vysoká. V kategoriích dospělých a dorostenců dorazí každoročně 120 až 150 závodníků a další zhruba stovka se staví na start dětských kategorii.

   „Pro letošní rok jsme zprovoznili web závodu https://stepanskybeh.prachatice.eu kde je možné se ohlédnout za minulými ročníky ve fotografii i ve výsledcích. Zároveň je zde i odkaz na online registraci pro závody na 5 a 10 kilometrů. Pro prvních 150 závodníků, kteří se k letošnímu závodu na trati 5 a 10 kilometrů přihlásí, máme připraveny startovní tašky s trikem závodu a pozornostmi od sponzorů,“ řekl jeden z organizátorů Jan Plánek.

   Děti se mohou těšit na medaile, diplomy i drobné ceny, vítěz hlavního závodu na pohár a organizátoři mají připravené i tištěné ročenky. „Těším se tedy na další vánoční setkání - na známé i nové tváře a děkuji všem, kdo se zasloužili o to, že se v Prachaticích na Štěpána běhá už čtyřicet let,“ dodal Jan Plánek. Registrace před městským stadionem začínají už v 8:30 a závodit se pak začne tradičně v deset hodin dopoledne.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena