Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Pohřešovanou ženu z Prachaticka našli policisté zavražděnou

PRACHATICKO - 3/5 2021 - 21:56 - Jihočeští kriminalisté dnes zveřejnili, že vyšetřují na Prachaticku vraždu. Zavražděná žena zmizela v polovině dubna.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto poskytla Policie ČR

  

Čtyřiatřicetiletá žena byla policií pohřešována od 14. dubna a pátrání po ní nakonec vedlo k odhalení vraždy. Podle Deníku a iDNES bylo tělo nalezeno ve studně v Netolicích. „Poskládané informace navedly kriminalisty k důkladnému prohledání jednoho vytypovaného objektu. Zde ukryté tělo patřilo hledané ženě. Vše nasvědčovalo násilnému činu. Rozjelo se tak vyšetřování vraždy. Po provedené soudní pitvě a dalších úkonech obvinil vyšetřovatel v pátek pětačtyřicetiletého muže ze závažného zločinu vraždy. Obviněný je aktuálně ve vazbě,“ řekl Jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Kriminalisté také dnes uvedli, že zjišťují motiv podezřelého. Proč muž ženu zabil, tak zřejmě není úplně jasné. Obviněný je recidivista, který byl na svobodě od posledního trestu dva roky. Policie také uvedla, že muži hrozí trest deset až osmnáct let. To je trest za takzvanou prostou neplánovanou vraždu, kde nejsou okolnosti k vyššímu trestu. Takové vraždy se obvykle stanou v silném momentálním afektu.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena