Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Pro dva těžce zraněné letěl ke Ktiši vrtulník

KTIŠ – 16. prosince 2019 – 17:23 – Policie dnes zveřejnila informace o sobotní těžké nehodě u Ktiše. Na namrzlé vozovce tu havarovalo osobní auto. Na místo musel vrtulník LZS.

      

   Text: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ, foto poskytla Policie ČR 

  

   K nehodě došlo v sobotu 14. prosince po jednadvacáté hodině na silnici II. třídy číslo 166 ve směru jízdy Březovík – Smědeč v katastru obce Ktiš. „Z dopravní nehody je důvodně podezřelý řidič osobního vozidla Škoda Octavia, který nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze namrzlé vozovky, následkem čehož dostal po projetí levotočivé zatáčky s vozidlem smyk, vyjel do protisměru a následně mimo komunikaci, kde čelně narazil do stromu,“ popsala událost prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.



   Nehoda si vyžádala čtyři zraněné. „Řidič a spolujezdkyně ze zadního sedadla byli s vážnými zraněními převezeni leteckou záchrannou službou do nemocnice. Spolujezdec z předního sedadla a další spolujezdec ze zadního sedadla byli do nemocnice převezeni rychlou záchrannou službou,“ řekla mluvčí. O věku posádky policie neinformovala. Spolujezdec a spolujezdkyně na zadních sedadlech nebyli připoutáni. Odhad škody na starším voze Škoda Octavia je 70 000 korun.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena