Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Dřípatka doučováním pomůže dětem s následky distanční výuky

PRACHATICE - 14/4 2021 - 14:30 – Prachatická Dřípatka nabízí bezplatnou pomoc dětem ze základních škol, na které negativně dopadá distanční výuka.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto poskytlo CEV Dřípatka

  

V situaci, kdy distanční výuka těžce poškozuje vzdělání stovek tisíc dětí, přichází prachatické Centrum ekologické výchovy Dřípatka s nabídkou pomoci. Distanční výuka už trvá na českých školách déle než rok a zasáhla do dvou školních let. Především je však pouze nepatrným zmírněním dopadů opětovného uzavírání školy. Dětem se tak velmi hodí skutečná výuka a i formou doučování.

A právě pomoc při nebo po distanční výuce nabízí nově zdarma Dřípatka. A to nejen v předmětech, které jsou blízké jejímu ekologickému zaměření. Jde hlavně o matematiku, chemii a přírodovědu, ale i další předměty pro první a druhý stupeň základních škol. Nabídku je přitom možné využít i pro přípravu dětí na přijímací zkoušky na střední školy.

„Předmět, o jehož doučování byste měli zájem a den a hodinu, která bude vašemu dítěti vyhovovat, lze domluvit. Doučování je bezplatné a bude probíhat individuálně v CEV Dřípatka od úterý 20. dubna. Přihlašujte se přímo na telefon 732 796 846 nebo emailu: dripatka@ddm-prachatice.cz,“ uvedla Irena Vacková z Dřípatky. 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena