Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Setkávání jeden na jednoho aneb hodinky KreBulu jsou zpátky

PRACHATICE - 14/4 2021 - 9:00 – Hodinky jeden na jednoho v KreBulu začaly koncem února, ale kvůli restrikcím brzy skončily. Tento týden se vracejí.

      

   Text: ZDENĚK PŘIBYL, foto poskytl KreBul  

  

Informoval nás o tom ředitel společnosti KreBul Zdeněk Krejsa. Poslání této aktivity i pravidla jsou podle jeho slov stejné. "Člověk jako bytostně vztahová a tvořící bytost nemůže žít bez kultury a potkávání. Vládní restrikce ale lidem tuto možnost berou a tak jsme v prachatickém KreBulu přišli s nápadem, jak dodržet hygienická opatření a současně žít. Je to velmi jednoduché – naše Hodinky jsou postaveny na individuálním setkávání, které je dovoleno. Určeny jsou pro všechny od šesti do sta let a nabízí celou řadu aktivit od hraní si, učení se novým věcem až po tvoření. Nechybí při nich třeba ani relaxace, výroba origami, procházky po městě nebo hodinka s kávou," uvedl Zdeněk Krejsa.

O tuto aktivitu ušitou na míru dnešní složité době byl v sídle KreBulu na Zlaté stezce 145 v domě Křižovatka u parku, hned na startu zájem. Pak ovšem následovala nucená přestávka a nyní se po skončení nouzového stavu Hodiny vracejí. Stačí si vybrat z nabízených témat a telefonicky si na čísle 388 424 196 domluvit termín a přesnou hodinu setkání, kdy se návštěvníkovi zcela individuálně bude věnovat někdo z pracovníků KreBulu, a to za dodržení všech hygienických pravidel. Pro Hodinky je vyhrazen čas od pondělí do pátku, vždy od 10:00 do 12:00 a od 14:00 do 16:00 hodin.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena