Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Také zlaté vejce už září mezi desítkami velikonočních kraslic

PRACHATICE - 2/4 2021 - 14:08 – V mezigenerační zahradě prachatického KreBulu - SeniorPointu vyrostl před Velkým pátkem Velikonoční strom.

      

   Text: ZDENĚK PŘIBYL, foto: Hanka Rabenhauptová

  

Zdobí ho několik desítek vajíček a dokonce i jedno zlaté vejce. "Ať přinese tomuto domu a všem lidem štěstí. Velikonoční vaječný strom je ozdoben vajíčky, která přinesli lidé, děti a spolky na základě naší výzvy. Kdo čeká strom jako z reklamy, bude na omylu. Jde o náš společný strom – strom několika desítek lidí, kteří přinesli vejce a chtěli tak udělat radost ostatním. A to se nám všem povedlo," uvedla Hana Rabenhauptová, referentka pro samosprávu a komunitní plánování z kanceláře prachatického starosty, která má nad Krebulem a SeniorPointem patronát.

Podle jejích slov máme všichni možnost přijít se během víkendu na strom a nedělní výstavu vajíček, která ho zdobí, podívat. "A nezapomeňte, že stále platí vládní opatření, která do 11. dubna musíme dodržovat," dodala Hana Rabenhauptová. "Děkujeme všem přátelům za to, že jsme si společně mohli udělat sváteční radost. Tak hezké Velikonoce nám všem!"

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena