Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Prachaticko má online přátelské místo pro všechny řemeslníky

PRACHATICKO – placená inzerce – Známý podnikatel našeho regionu Roman Frček otevřel e-shop svého Cajkservisu. Nabízí toho spoustu pro řemeslníky.

      

   Cajkservis Vlachovo Březí www.cajkservis.cz  

  

Roman Frček otevřel v závěru loňského roku ve Vlachově Březí kamennou prodejnu Cajkservisu, který prodává elektronářadí. Hlavně to prověřené od AEG a soustředí se také na opravy nářadí v rámci pozáručního servisu. „Některé kvalitní stroje si zaslouží opravit a vrátit do života a budou pak sloužit další roky. Zda se tato oprava vyplatí, umíme vyhodnotit a po konzultaci s klientem opravu realizujeme,“ řekl Roman Frček.

A nyní otevřel i e-shop na adrese www.cajkservis.cz. „Chceme, aby náš web byl na internetu tím, čím je náš kamenný obchod. Tedy místem pro profesionály i kutily nejen z našeho regionu, kde najdou prověřené nářadí, možnost servisu, ale i spojovací a kotvící materiál za nízké ceny,“ popsal Roman Frček svůj záměr.

Každý registrovaný uživatel webu bude dostávat pravidelně nejen zprávy o přidaném zboží, ale bude vtažen do testů nářadí i nástrojů. Samozřejmostí budou zprávy ze zákulisí servisu, ve kterých se dozvíte neduhy některých strojů, všeobecné rady a tipy, jak se o stroje starat, na co si dát pozor a tak dále.

www.cajkservis.cz 

Cílem Romana Frčka je, aby měl od řemeslníků přirozenou zpětnou vazbu, aby vzniklo vzájemné propojení mezi potřebami klientů a možnostmi a schopnostmi Cajservisu. E-shop i kamenná prodejna nabízí cajky pro všechna řemesla, nástroje, brusný materiál i veškerý kotevní, spojovací a tesařský materiál. Pro zámečníky má kompletní šroubovinu i kryty do jeklů. Skladem je tu i základní chemie i ruční cajky.

„Firmy, které od nás budou pravidelně odebírat zboží, budou mít oproti občasným nakupujícím příznivější ceny, fakturujeme jim měsíčně a rádi vás navštívíme ve vašich provozovnách a doplníme vám například vruty, šrouby, brusný materiál a tak dále. Meze naší spolupráce se nekladou :o),“ řekl Roman Frček závěrem.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena