Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Vážný případ krádeže: Dvě ženy ukradly z pumpy 200 000

PRACHATICKO – 11. prosince 2019 – 14:32 – Prachatickým kriminalistům se podařilo velmi rychle vyřešit krádež poměrně velké sumy peněz na čerpací stanici.

      

   Text: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ

  

   Prachatičtí kriminalisté dnes informovali o vážném případu krádeže, který vyšetřují od neděle. Ke krádeži došlo na jedné z čerpacích stanic na Prachaticku – blíže policie místo neupřesnila. Obviněny jsou z ní dvě ženy ve věku 25 a 42 let. Už samotné obvinění žen z podobné krádeže je neobvyklé. Pachateli podobné trestné činnosti jsou totiž většinou muži.

   „Zaměstnankyně čerpací stanice společně s bývalou zaměstnankyní odcizili v neděli dopoledne za použití klíčů z trezoru finanční hotovost na jedné čerpací stanici na Prachaticku, čímž poškozené organizaci způsobili škodu za více jak 200 000 korun,“ řekla k případu prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.

   Kriminalistům se podařilo obě ženy dopadnout ještě v neděli a po zadržení je umístili do policejní cely. Stíhány ale budou na svobodě. V případě prokázání viny jim hrozí až pět let ve vězení.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena