Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Netolice mají nový web. O odběr novinek musíte znovu požádat

NETOLICE - 10/3 2021 - 9:04 – Netolická radnice si pořídila nový městský web. Dostal moderní a zajímavý vzhled a splňuje zákonné podmínky pro weby obcí.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Netolice nový web spustily po zhruba půl roce příprav. Jednou z největších novinek pro veřejnost na něm je potřeba se znovu registrovat k odběru zpráv z webu. „Převedení původního seznamu odběratelů do nového modulu bohužel možné nebylo. Pokud máte i nadále zájem o doručování novinek z webových stránek města, zaregistrujte se prosím do nové služby Smart Info,“ vysvětlil tajemník netolického městského úřadu Tomáš Koblenc. Odkaz na registraci se nachází na hlavní stránce webu.

www.netolice.cz

Radnice k vytvoření nového webu přistoupila ze dvou důvodů. Jednak její stránky musí splňovat podmínky zákona o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací, který se vztahuje na státní instituce i obce. A pak tu byly i uživatelské důvody. „Původní webové stránky, vzhledem k datu, kdy byly vytvořeny, působily již nejen zastaralým dojmem, ale byly neresponzivní a požadované podmínky ne zcela splňovaly,“ dodal tajemník. Za vytvoření nových stránek, doplňkové moduly a certifikáty město zaplatilo přes padesát tisíc korun bez DPH.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena