Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Kriminalisté pátrají po patnáctileté dívce. Utekla z domova

PRACHATICE – 1. listopadu 2019 – 8:50 – Prachatičtí kriminalisté vyhlásili pátrání po patnáctileté Sanny Uhlíkové z Prachatic. Včera ráno utekla z domova a od té doby o ní nikdo neví.

      

   Text: LUKÁŠ KARBULKA

  

   „Pohřešovaná utekla z místa bydliště v Prachaticích dne 31. října 2019 okolo 9:00 hodin. Od té doby o sobě nepodala nikomu žádnou zprávu a její současný pobyt není znám. Pohřešovaná dívka je zdánlivého stáří 15 až 20 let, výšky 160 centimetrů a hubené postavy. Má zelené oči a rovné dlouhé blond vlasy. Na levém předloktí má tetování ve tvaru čísla osm,“ popsala dívku prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.



   Na sobě v době zmizení měla tmavě zelený kabát, černé rifle, bílé koženkové boty a na zádech tmavý batoh. „Informace o dívce od vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo prosím volejte na linku 158 či přímo prachatickým kriminalistům na telefonní číslo 974 236 446. Děkujeme,“ dodala mluvčí.

   Další informace zveřejnila Policie ČR na https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=13581031190206. (pozn. Pokud je odkaz neaktivní, osoba je vypátrána a pátrání je odvoláno.)

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena