Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Country soboty bavily a rozšířily kulturní nabídku

PRACHATICE – 13/8 2020 - 00:00 – Kdo by si chtěl v sobotu ve Štěpánčině parku v Prachaticích poslechnout country muziku, tak již propásl jedinečnou příležitost.

      

   Z redakční pošty: Karel Hrůza

  

A to proto, že country soboty v režii seniorského country klubu SENSEN letos už skončily. Se skupinou HUSMEN z Husince si návštěvníci po čtyři soboty užili super country muziku a tanec. Nebyl to sice žádný Nashville, ale v našich regionálních podmínkách to byla skvělá country atmosféra, umocněná super muzikou a tanečními country choreografiemi nejen v podání country klubu SENSEN, ale také tanečníky z Husince a do country výuky se zapojili i samotní návštěvníci.

Jednu sobotu přišel pobavit a rozezpívat diváky i pěvecký sbor Radostné Přátelství a country písně v jejich podání dopadly skvěle. Country klub SENSEN ve Štěpánčině parku také představil všechny své kostýmy. Čtyři country soboty skončily a bylo příznačné, že skončily společným zpěvem písně Michala Tučného a vlastně hymnou všech přátel country Tam u nebeských bran.

Prachatičtí seniorští tanečníci budou ještě o prázdninách vystupovat 22. srpna na country festu v Hošticích u Volyně, což je vlastně setkání všech přátel country a hlavně Michala Tučného z celých Čech. Předvedou tam country choreografii na písně Michala Tučného a tím završí vzpomínku na 25. výročí úmrtí Michala Tučného.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena