Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Šije celé Česko, šije celý dům dětí a mládeže

PRACHATICKO - 8. dubna 2020 - 17:35 - Přišla covidoba, přišly dny, kdy jsme museli vystoupit ze své komfortní zóny, kdy se nám spousta samozřejmých věcí stalo nesamozřejmými.

      

   Z redakční pošty: Zaměstnanci Domu dětí a mládeže Prachatice 

  

   A proto veliké díky všem, kteří se podíleli darováním materiálu (látky, povlečení, šňůrky, gumičky, trička, nitě…), morální podporou či finanční částkou, občerstvením pro všechny, kteří pracovali na výrobě roušek. Díky těmto andělům jsme mohli vyrobit a zásobit rouškami lékaře, nemocnice, hasiče, policii, prodavačky, pošťáky, řidiče kamionů, zaměstnance výrobních firem, seniory, menší obce prachatického okresu. Krizový štáb Jihočeského kraje. A mnoho dalších organizací ve Strakonicích, Českých Budějovicích, v Plzni, Praze či Ústí nad Labem a spoustu dalších a to vše zdarma.

            

   Děkujeme dále všem dobrovolníkům, kteří šili s námi na jednotlivých pracovištích Domu dětí a mládeže Prachatice v Netolicích, Prachaticích, Vimperku a ve Volarech. Každý den jsme si odnášeli domů roušky pro naše nejbližší, většinou jsme je ale domů ani nedonesli a rozdali je cestou. Díky této podpoře jsme společně ušili 9 750 roušek. Spotřebovali cca 880 metrů látek, 5 000 metrů tkalounů, a nitě ani spočítat nejdou.

   Touto cestou děkujeme za podporu v době covidu – stmelováni a uvědomování si, že každé očko řetězu je velmi důležité, že celek je tak silný jak silná je jeho nejslabší část.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena