Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Memoriál Jana Bobra Vachty na Libínském Sedle

PRACHATICE - 12. března 2020 - 10:07 - Jako každý rok připravil v sobotu 7. března Lyžařský spolek Prachatice pro širokou lyžařskou veřejnost proslulý Sportovní den.

      

   Z redakční pošty: Jan Vachta 

  

   Pod hlavičkou Memoriál Jana Bobra Vachty byl Sportovní den v lyžařském areálu na Libínském Sedle zároveň vzpomínkou na legendárního sportovce, vodáka, fotografa a rovného člověka Jana Vachtu.

   První jízdy na upraveném sněhu patřily již tradičně bobistům. Těžké boje sváděly nejen děti, ale tužili se i dospělí. Nejoblíbenější královské disciplíny na bobech - štafety dětí s rodiči - se zúčastnilo rekordních sedmnáct posádek. Po vydatném občerstvení závodníků začala soutěž ve slalomu. Soutěžící museli na trati zvládnout několik záludných nástrah v podobě branek či tunelů. Obtížnou trať zvládli jak odvážní lyžaři, tak i snowboardisté.

   Všichni závodníci si kromě nezapomenutelných zážitků odnesli i "sladké" medaile. Nejlepší lyžaři a snowboardisté si navíc odvezli diplomy, krásné poháry a hodnotné věcné ceny. Celkem se sportovního dne na Libínském Sedle zúčastnilo úctyhodných 56 závodníků všech věkových kategorií.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena