Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Adventní čas v prachatické školce na Skalce

PRACHATICE – 23. prosince 2019 – 8:45 - Čekání na Ježíška se zdá asi všem dětem dlouhé. Každý den počítají, kolikrát se ještě vyspí, než budou rozbalovat dárky.

      

   Z redakční pošty: Petra Jeřábek Singerová a Iva Smolenová, MŠ Skalka  

  

   V prachatické MŠ Skalka prožily děti spoustu krásných předvánočních dní, takže jim čekání uběhlo určitě rychleji. Jako každý rok za dětmi přišel čert, který na zlobiváčky hudroval a Mikuláš, který rozdával společně s andílkem nadílku. Nechyběly ani tetičky z obce baráčníků, které obdarovaly každého malým dárečkem.



   Předškoláci navštívili vánoční výstavu ve sklepích Staré radnice, shlédli vánoční pohádku v ZŠ Zlatá stezka, kterou jim zahráli školáci, zúčastnili se soutěže o nejlépe nazdobený stromeček a společně s Růženkou Kolkovou napekli krásné andílky.



   Děti nezapomněly ani na seniory v Domově mistra Křišťana a v Domově s pečovatelskou službou na Skalce, které potěšily společným tvořením, vánočním vystoupením, či malým dárečkem. Na setkání u stromečku při vánočním cinkání jsme přivítali v naší školce rodiče, prarodiče i sourozence dětí, kteří se přišli podívat na naše pásmo písní, básní a koled. 



   Abychom se dostatečně zahřáli, dali jsme si s dětmi horký vánoční čaj, štolu i vánočku. Začalo se stmívat a na zahradě zazářily první prskavky. Všichni odcházeli spokojení, s úsměvem a taštičkou s malou vzpomínkou na dnešní den. A co dál? Nezbývá nám než čekat, jestli se pod stromečkem objeví nebo neobjeví vysněné dárečky. Co myslíte Vy? Držte nám palce…

   Krásné Vánoce plné úsměvů, radosti a pohody v blízkosti rodiny a přátel vám všem přeje kolektiv MŠ Skalka. 

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena