Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Vánoční zpívání v Paraplíčku se letos vydařilo

PRACHATICE – 15. prosince 2019 – 10:51 - Tak jako každý rok je i letošní prosinec ve školce Paraplíčko plný příprav. A také je cítit velké těšení, napětí a nedočkavost.

      

   Z redakční pošty: Mirka Studená a Bohuslava Jindráková - MŠ Česká – Paraplíčko 

  

   Nacvičují se básničky a koledy, vyrábí dárky, zdobí se třídy i celá školka. Abychom si čekání na Ježíška trochu zkrátili, pozvali jsme všechny rodiče, prarodiče, sourozence a kamarády na čtvrteční vánoční zpívání.



   Na prkna našeho zahradního jeviště nastoupily děti za doprovodu písně Zima, zima... a ve svižném rytmu dotančily před diváky. Ani velkého počtu přihlížejících a naslouchajících se děti nezalekly a úplně všechny, nejmenší prvňáčky nevyjímaje, předvedly básničky a koledy, které poctivě nacvičily. Diváci se postupně přidávali ke společnému zpěvu a BIM BAM… - refrén závěrečné písně Vánoční bílý slon - již zpívali úplně všichni.



   Paní ředitelka v krátké řeči a děti pokřikem VESELÉ VÁNOCE! popřály všem a děti se rozběhly ke svým nejmilejším s malým dárečkem. „Bylo nám spolu hezky, sejdeme se zase za rok,“ ozývalo se při loučení. Tak klidné a šťastné Vánoce všem! 

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena