Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Prachatická knihovna se v pondělí vrátila k běžné výpůjční době

PRACHATICE - 11/5 2021 - 11:19 – Do 30. června budou všechna oddělení prachatické knihovny otevřena pro základní knihovnické služby dle běžné výpůjční doby.

      

   Z REDAKČNÍ POŠTY: Hana Mrázová, ředitelka MěK Prachatice

  

Stále přitom platí při pobytu v knihovně dodržování obecných hygienických pravidel – to znamená ochrana úst a nosu, desinfekce, rozestupy a omezený počet čtenářů na plochu oddělení.

Ve vestibulu knihovny se setkáte s novou výstavou Jan Janský, která je uspořádaná s Českým Červeným křížem v Prachaticích. V rámci stovkového roku si tím připomeneme tuto významnou osobnost a podpoříme výbornou spolupráci knihovníků a zástupců Českého Červeného kříže. Jde rovněž o poděkování zdravotníkům za pomoc, kterou knihovně v rámci řešení protiepidemických opatření poskytli.

V květnu se můžete také těšit na dvě online besedy. První bude 19. května s oblíbenou astroložkou paní Petrou Nel Smolovou na téma Astrologický náhled na současné dění a budoucnost. Ve druhém se 27. května setkáte s předsedkyní Oblastní výkonné rady OS ČČK v Prachaticích Silvií Janošt’ákovou. Téma její přednášky bude Dar krve, dar života.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena