Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Na světě je druhé letošní číslo čtvrtletníku SeniorPoint PRESS

PRACHATICE - 12/4 2021 - 17:53 – Také druhé letošní vydání nejen mezi seniory populárního zpravodaje SeniorPointu Prachatice má tištěnou i zvukovou podobu. 

      

   Z REDAKČNÍ POŠTY: Hanka Rabenhauptová

  

Od 1. dubna je na světě druhé číslo čtvrtletníku SeniorPointu Prachatice, který vychází jak v tištěné, tak zvukové podobě. V bulletinu na úvod poslala trochu dobré nálady Hana Vojtová, ředitelka Domova seniorů Mistra Křišťana Prachatice. Ale i další obsah je zajímavý.

Přibližuje například novou tradici Velikonočního vajíčkového stromu v Mezigenerační zahradě v Prachaticích. V Občanské poradně zase radí, jak si dát pozor při půjčování peněz a podepisování smluv. Čtenáři i posluchači tu naleznou i soutěž vyhlášenou v rámci Evropského roku železnice, nebo nabídku HODINEK – časoprostoru, a možnosti půjčování knih v Multikulturní knihovničce společnosti KreBul.

V další části nechybí poohlédnutí za akcemi prvního čtvrtletí letošního roku, kterých prachatický SeniorPoint připravil celou řadu, například výstavy, školení, nahrávání, psaní či soutěže. Určitě zaujmou akce plánované na další čtvrt roku, jako budou výstavy v Domě Křižovatka u parku věnované dobrovolnictví, knoflíkové lásce či fotografiím z výletů. Své místo tu má i pozvánka na víkend otevřených zahrad ve dnech 12. – 13. června. V závěru tištěného zpravodaje potěší i tři magické obrázky - mandaly, které Prachatickým poslali přátelé z Chelčického domova sv. Linharta. Čtěte, poslouchejte, přijďte a zapojte se!

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena