Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Velká srdce v této nelehké době v Domově Matky Vojtěchy

PRACHATICE – 10/11 2020 – 8:32 – Jednoho listopadového dne měla vrchní sestra v Domově Matky Vojtěchy telefonát s dotazem, kolik zaměstnanců má právě ve službě.

      

   Z redakční pošty: Zaměstnankyně Domova Matky Vojtěchy 

  

Za malou chvíli zazvonil u branky zvonek a do Domova Matky Vojtěchy byla doručena zásilka od Moniky Kadlecové, která obsahovala pro každého zaměstnance kávu a croissant nebo muffin. Všichni jsme z toho zůstali v němém úžasu. Svou radost a vděčnost jsme projevili alespoň tím, že jsme na facebook umístili fotografii s poděkováním. Tento počin způsobil řetězovou reakci.



Den po té nás čekalo opět milé překvapení v podobě pizzy od naší vrchní sestry Ladislavy Veberové, která sloužícímu personálu zakoupila pizzu a přidala písemný projev vděčnosti za náročnou práci. Následující den dopoledne ošetřovatelky a ostatní přítomný personál dostal od MUDr. Michala Prokeše chlebíčky, odpoledne pak od Jindřišky Horové croissanty, muffiny a výtečnou kávu.

Všem dárcům bychom touto cestou chtěli vyjádřit svou vděčnost a poděkování, že v této nelehké době dokážou myslet i na druhé a velkými "maličkostmi" udělat nejen radost zaměstnancům Domova Matky Vojtěchy v Prachaticích, ale podpořit i místní podnikatele. 

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: prachatickoNEWS.CZ, Od roku 2005, Všechna práva vyhrazena