Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Nerudovka hostila pošesté turnaj v sálové kopané

VIMPERK – 14. listopadu 2019 – 15:50 - Ve druhé polovině října pořádala již pošesté SŠ a ZŠ Vimperk v rámci projektu prezentace školy turnaj v sálové kopané. 

      

   Z redakční pošty: Jitka Švarcová, Střední škola a Základní škola, Vimperk

  

   Určen byl pro žáky 8. a 9. tříd základních škol a konal se v tělocvičně pořádající školy. Turnaje se zúčastnilo pět škol a hrálo se systémem každý s každým na jednou patnáct minut. Žáci základních škol hráli s obrovským nasazením a zájmem. Na všechny zúčastněné pak čekaly hodnotné ceny v podobě sportovních potřeb a sladkých čokolád.



   Nejlépe se ze zúčastněných základních škol umístila ZŠ Smetanova Vimperk, druhé místo obsadila ZŠ Zdíkov a na třetím místě skončila ZŠ Stachy. S prázdnou neodešla ani ZŠ Vacov a Gymnázium Vimperk. Jako na každém správném turnaji byly vyhlášeny i individuální ceny. Nejlepším střelcem se stal Petr Benda ze ZŠ Smetanova Vimperk, nejlepším hráčem byl zvolen organizátory turnaje Dominik Pergler ze ZŠ Zdíkov, nejlepším brankářem byl Leoš Russ za ZŠ Stachy.



   Turnaj se odehrál v duchu fair play a všichni žáci byli pozváni na Den otevřených dveří, který SŠ a ZŠ Vimperk v Nerudově ulici pořádá 16. listopadu. Poděkování patří všem zúčastněným školám.

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena