Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  FOTO: Ples prachatického hospice roztančil Národní dům

PRACHATICE - 10. února 2020 - 11:41 - Velký sál Národního domu v Prachaticích patřil v sobotu 8. února vydařenému plesu Hospice sv. Jana N. Neumanna a spřátelených zařízení.

      

   Text: ZDENĚK PŘIBYL, foto: ZDENĚK A MILADA PŘIBYLOVI

  

   Pod hlavičkou PLES 2020 se však plesalo i pro Hospic sv. Jana N. Neumanna, Domov Matky Vojtěchy Prachatice, Domácí hospic sv. Veroniky České Budějovice, Domácí hospic sv. Markéty Strakonice a Domácí hospic sv. Jakuba Prachatice. Emblémy všech zařízení zdobily také balkony kolem sálu spolu s další pěknou výzdobou.

   Ples zahájil a hosty srdečně přivítal ředitel hospice Robert Huneš. Poděkoval všem, kteří se na jeho přípravě podíleli, zejména sociální pracovnici a koordinátorce Monice Levé, a popřál hostům pěkný večer. A ten se v sobotu v Národním domě opravdu vydařil.

   K tanci hrála českobudějovická kapela MP3, která výběrem z českých a zahraničních hitů, ale i svižné dechovky, nezůstala nic dlužna své dobré pověsti, kterou i v Prachaticích má. Pak taneční páry takřka hned zaplnily parket. A bylo se na co dívat - zejména dámy oblékly na ples skvělé róby a bylo vidět, že si tanec v nich užívají.
Choreografii Moniky Kobanové Chci tančit pak na parketu ztvárnily děti od sedmi do deseti let ze studia Crabdance s klienty ze STROOMu Dub ve společném vystoupení Pro radost. Starší "krabíci" od 16 do 22 let se pak představili v baseballové choreografii Moniky Kobanové s názvem There´s no crying in baseball. Obě vystoupení odměnili plesoví hosté bouřlivým potleskem.

   Tombola byla za padesát a vyhrával každý lístek. O půlnoci přivítali plesoví hosté nový den a tančilo se dál...

 
 

FOTOREPORTÁŽE

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena