Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  FOTO: Známé osobnosti vyzval na hřišti Blaník Strunkovice

STRUNKOVICE NAD BLANICÍ - 5/8 2020 - 9:01 - Nedělní odpoledne na stadionu ve Strunkovicích nad Blanicí nabídlo povedený fotbalový zážitek. Nastoupily i známé osobnosti.

      

   Text a foto: LUKÁŠ KARBULKA 

  

Sportovní areál Strunkovic nad Blanicí hostil již dvanácté Sportovní odpoledne pro Arpidu. Jako každý rok se i letos z celkového výtěžku vybrala část, která se předá centru ARPIDA. Opravdu hvězdné klání nabídlo pro oko diváka mnoho zajímavé podívané. Proti sobě totiž nastoupil místní Blaník +35 a výběr Honzy Bergera se spoustou známých osobností. Role komentátora se více než bravurně zhostil herec Pavel Nový.

Pro diváky bylo připraveno občerstvení a pro ty menší velké překvapení. Nad stadiónem se objevila dva letadla, která dětem dolu na hřiště shazovala bonbony a balonky. Hřiště se tak velmi rychle zaplnilo malými sběrateli.
Utkání začalo velmi svižně a hned v úvodních minutách poslal herec Jakub Kohák hostující výběr do vedení.

Vyrovnaná první půle nakonec skončila 2:2 a diváci se mohli těšit z poločasového pěveckého vystoupení Stanislava Hložka, Leony Machálkové, majitelky zlatého slavíka z roku 1965 Heleny Vondráčkové a s písní Jsem optimista se prezentovala Olga Lounová. Kromě zpěvu diváky pobavil i komik a herec Milan Pitkin.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Nabídl celkem šest branek a strhující stíhací jízdu domácích fotbalistů, kteří ještě dvě minuty před koncem prohrávali o dva góly. Po závěrečném hvizdu hlavního arbitra ale svítilo na výsledkové tabuli skóre 5:5.

Po strhujícím utkání došlo i na rozdávání autogramů, společné focení, přátelské rozhovory s Karlem Poborským, Antonínem Panenkou, Ondřejem Pavelcem, Horstem Sieglem, Petrem Radou, Markem Kinclem a dalšími.

 
 

FOTOREPORTÁŽE

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena