Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  FOTO: Dětské ručičky si vyzkoušely výrobu látkových květin

PRACHATICE - 25/6 2020 - 11:10 - Výrobu látkových květin si mohly vyzkoušet děti při čtvrtém workshopu v prachatickém Komunitním centru zdravotně postižených a seniorů.

      

   Text a foto: LUKÁŠ KARBULKA 

  

Čtvrté tvořivé dílny pro děti opět hostilo Komunitní centrum zdravotně postižených a seniorů. Ve středu bohužel počty malých šikulů trochu prořídly, protože spousta z nich musela být opět ve školních lavicích. To ovšem nezabránilo zbytku tvořivých šikulů v plném pracovním nasazení. Děti vyměnily tempery z minulého týdne za jehlu a niť. Jejich úkolem bylo totiž vytvoření látkové květiny. Po krátkém zápasení s neposednou jehlou se však vše podařilo a děti byly opět spokojené.

Na další tvořivé dílny si budou muset děti počkat až do 26. srpna, kdy se bude od devíti hodin v Komunitním centru malovat na sklo. „Doufáme, že v tu dobu budou moci všechny děti a my tu budeme mít pořádně živo,“ řekla lektorka Dita Čadová. Děti si mohou zkrátit čekání návštěvou Komunitního centra 13. července v devět hodin dopoledne. Opět zadarmo zde budou moct řešit záhady a hlavolamy.

 
 

FOTOREPORTÁŽE

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena